Placeholder image

Kompetens: Teknikinformation

Du vill förmedla något men vet inte riktigt vad eller hur? Vi hjälper dig från idé till färdig informationsprodukt.

Bra teknikinformation består av lika delar tydlighet, logik, tillgänglighet, målgruppsanpassning och identitet. Med dessa honnörsord har vi arbetat med teknikinformation – och skriven/ritad kommunikation – sedan 1997 och har fortfarande inte tröttnat på det.

Vi parar en ingenjörsmässig förmåga att förstå tekniska sammanhang – även på affärssidan – med en"rita och berätta"-kompetens som gör oss ganska unika.

Linnkonsult kommer ofta in i ett projekt från utsidan och har därför privilegiet att få ställa "dumma frågor" som tar projektet förbi rutinformuleringarna. Samtidigt har vi hög kompetens att sätta oss in i avancerade sammanhang, och vi har stora mängder erfarenhet från arbeten i olika branscher som vi kan dela med oss av.

Många av de projekt vi arbetat med har startat med en idé. En ganska vag idé. Det passar oss bra, vi är gärna med från början. Och vi stannar gärna till slutet. Vi tar varje projekt till färdig informationsprodukt om så behövs, och vi har hög kompetens i varje steg av kedjan. Här följer en del projekt som visar vår teknikinformationskompetens.