Placeholder image

Referenser

Lite osvenskt kanske, men vi visar gärna upp de saker vi tycker att vi gjort bra. Och vi låter gärna andra tycka till också. Här är ett antal kunduttalanden.

Att arbeta med Gunnar Linn är en fröjd; förutom sitt journalistiska och artistiska kunnande har han en teknisk kompetens som gör att han verkligen förstår det budskap som vi ville förmedla och det gjorde att produkten blev mycket bättre. Layouten blev i toppklass och summa summarum skulle jag inte välja någon annan än Gunnar Linn när vi behöver hjälp med att föra ut ett budskap med tekniskt avancerat innehåll."

Dan Henningson, Director, Swedish e-Research Centre

Gunnar Linn var en nyckelspelare när vi tog fram den första nationella innovationsagendan för undervattensteknik, NRIA-U. Hans erfarenhet av att arbeta med denna typen av agendor var en betydande framgångsfaktor. Gunnar såg dessutom till att resultatet blev väldigt attraktivt, både språkligt och estetiskt."

Roger Berg, FoU-chef, Saab Kockums

Gunnar är mycket duktig på att driva processer, främst med sin förmåga att brygga samman olika inspel men även att konceptuellt tidigt se hela resan. Lyhörd, kreativ och tydlig. Jag arbetar gärna med Gunnar i projekt som kräver idéer, form och budskap."

Robert Limmergård, generalsekreterare, SOFF

Så ett frö till en idé hos Gunnar Linn och han utvecklar den till något helt oväntat och samtidigt blir det precis som du ville ha det! Gunnar är kreativ och inlyssnande, en kul och inspirerande människa att jobba ihop med."

Carl Legelius, redaktionschef, Teknikens Värld

Redaktörskapet för vår interntidning Technology Transfer förutsätter breda och djupa teknikkunskaper samt förmåga att göra det avancerade och komplexa, både lättbegripligt och fascinerande. Jag vet ingen som kan göra jobbet bättre än Gunnar Linn."

Björn Stafstedt, Internal Communications Manager, Saab Group

Gunnar Linn är oslagbar på att göra komplicerad teknik levande."

Eric Lund, chefredaktör, Automobil

Att föra samman olika intressen och att forma komplext innehåll till något lättförståeligt och övertygande är inte lätt. Det är därför vi använder Linnkonsult."

Martin Kores, CEO, Omnisys Instruments och Cooperation Group Member, Swedish Aerospace Industries

Linnkonsult är den perfekta kommunikatören mellan oss och våra kunder. Ett bredare kunskapsspektrum tillsammans med så stort engagemang och förståelse är svårfunnet. Hoppas vårt samarbete fortsätter ytterligare 20 år."

Ebbe Parnestål, grundare av Ebos High Performance och Eptune

NRA Flyg 2010 är det mest pedagogiska dokumentet jag sett inom området forskningsagendor."

Jan Nygren, styrelseordförande, Högskolan Väst

Att arbeta med Linnkonsult är en mycket positiv upplevelse. Alltid kreativa, alltid med nya perspektiv, alltid på bra humör."

Madeleine Andrén, Andrén & Partner

Under det svåra och krävande arbetet med att samla olika aktörer inom svensk flygteknik för att skriva en ny samlad forskningsstrategi hade vi förmånen att ha Gunnar Linn i redaktörsrollen för arbetet. Gunnar överträffade våra högt ställda förväntningar, inte bara på det redaktionella området. Han bidrog även som pådrivande kraft, skapade balans och tydlighet i budskapen och visade ett engagemang långt över vad uppdraget angav."

Peter Vestergren, Director Business Development, Saab Aerosystems och Cooperation Group Member, Swedish Aerospace Industries

Linnkonsult översätter ord till bilder, känslor till design. Snabbtänkt, ofta via telefon, och med omedelbar leverans – det är det jag gillar med Linnkonsult."

Dirk Harmsen, Dirk Harmsen Consulting

Saab säljer komplexa högteknologiprodukter i världsklass. Det är en utmaning för en skribent att omvandla tekniska fakta till faktiska nyttor för kunden. Denna förmåga har Gunnar Linn när han hjälper oss på Saab att beskriva våra produkter."

Anders Jonzon, Online Communications Director, Saab Group

Med hjälp av Linnkonsult kunde vi snabbt lyfta vårt projekt från en ostrukturerad nivå till en harmonisk slutprodukt med professionellt utseende."

Pontus Engelbrektsson, forskningsassistent, Human Factors Engineering, Chalmers

Gunnar Linn är oslagbar på att göra svårt material lättillgängligt."

Tony Henschel, AD, T&C Henschel