Placeholder image

Projekt: SMaRC mid-term evaluation report

2020

Det svenska industriella forskningscentret inom undervattensteknik vill i samband med finansiärens halvtidsutvärdering passa på att berätta om sin verksamhet. Linnkonsult strukturerar och paketerar.

Det nationella industriella forskningscentret för undervattensteknik SMaRC (Swedish Maritime Robotics Center) utvärderas under 2020 på uppdrag av finansiären Stiftelsen för strategisk forskning (SSF). Centret är en unik kollaborativ forskningsmiljö bestående av nyckelindustri, akademi och myndigheter. Fokus för centret är att möjliggöra disruptiv innovation för utveckling av nästa generation av marina robotar.

Syftet med rapporten är att i samband med utvärderingen beskriva hur SMaRC kommer att rendera industriella resultat som ger samhällsnytta. Linnkonsult har arbetat med den strategiska uppbyggnaden av centret och hjälper gärna till att författa, strukturera och formge rapporten för att den på bästa och smakligaste sätt ska visa att centret gett valuta för finansieringen – och kommer att fortsätta göra det.

Ladda ned dokumentet här: SMaRC mid-term evaluation report 2020 (PDF 5,7 MB).